Wie ben ik

Aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde te Arnhem volgde ik de vijfjarige opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut.

 

Vóór de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut ben ik achttien jaar werkzaam geweest als bewegingsagoog binnen diverse gezondheidsinstellingen. Gedurende deze periode heb ik mensen onder meer begeleid in het ontdekken en aangeven van eigen grenzen, het herkennen van lichaamssignalen en het terugkrijgen of vergroten van het vertrouwen in eigen lijf. Deze ervaringen pas ik dagelijks toe in mijn praktijk.

 

Mijn kwaliteit is om zonder oordeel mensen te kunnen zien en te kunnen horen. Ieder mens, iedere klacht is uniek en wordt door mij zeer serieus genomen. Ik kijk altijd naar het proces dat ten grondslag ligt aan de klacht. Op heldere wijze geef ik inzicht in het eigen aandeel, wat de verandering van dit proces mogelijk maakt.

 

Sinds 2009 is mijn praktijk gevestigd aan huis. Ik woon samen en heb een volwassen dochter.